Truffelslag

Wat is dit? 

Onze befaamde Truffelslag wordt al jaren georganiseerd door alle leden, leiding en andere medewerkers van Scouts Wijnegem. Op deze dag zullen we heerlijke chocolade truffels verkopen doorheen heel de gemeente. We verkopen deur aan deur en voorzien een grote lading truffels voor iedereen wat wils. 

Een werkelijke hoogdag dus 😉 .

Truffelslag 2021

Op 27 en 28 maart 2021 staan we weer voor u klaar met onze heerlijke truffels! 

De jaarlijkse Truffelslag zal dit jaar iets anders verlopen dus geven wij u graag wat meer informatie: 

Onze deur-aan-deur verkoop zal dit jaar niet mogelijk zijn. Nadat onze eerste online poging in november niet door kon gaan door de tweede coronagolf, proberen we nu opnieuw. Deze keer hebben we zelfs een eigen webshop voor u klaarstaan waar u uw truffels kunt bestellen. 

Via de groene knop komt u terecht in de webshop. U voegt zelf het aantal doosjes of zakjes toe en rekent nadien af. De keuze blijft bestaan uit onze drie gekende formaten: 100 gram, 250 gram en 450 gram. U kunt bestellingen plaatsen tot en met zondag 28 maart.

Hoe kan ik betalen? 

Nadat u uw gewenste hoeveelheid truffels in het winkelwagentje heeft gestopt, klikt u verder naar het betaalscherm. We vragen u om vooraf online te betalen voor een goede verwerking van de bestellingen. Dit kan door middel van de QR-code maar ook door een overschrijving op het bijgevoegde rekeningnummer.

De levering

Als u bestelt voor vrijdag 26 maart leveren onze givers en jins de truffels in het weekend van 27 en 28 maart persoonlijk bij u af aan de voordeur. U leest het goed: online bestellen én thuis geleverd. Ongeziene service! Bestelt u de truffels toch later, dan kan u deze komen ophalen aan de scouts op onderstaande momenten.

Wat als ik niet thuis ben bij de levering? 

Geen nood! U kunt de truffels nog ophalen bij ons op de scouts. 

Als u niet thuis was op het moment van de levering vindt u een briefje terug in uw brievenbus. Hiermee kan u op een van de onderstaande momenten uw truffels alsnog aan de scoutslokalen ophalen.

Op het briefje kunt u uw persoonlijke bestelling nog eens nalezen en vervolgens de truffels ophalen aan de scoutslokalen. Op zondag 28/03, 03/04 en 11/04 staan wij voor u klaar na de vergadering. We vragen u wel om zo snel mogelijk na 12 uur langs te komen.

Nog vragen? Stel ze gerust: 

E-mail: truffelslag@scoutswijnegem.be