Communicatie 24/07 – Update 1

De Givers kregen gisterenavond bezoek van het Rode Kruis en pedagogische staff van Scouts en Gidsen Vlaanderen die hen psychologische hulp boden. Ze stonden de leiding bij tijdens een gesprek met alle Givers.

De leiding besloot samen met de leden om het kamp voorlopig te laten doorgaan. De Givers en ook hun leiding stellen het goed. Ze volgen de situatie op van dag tot dag. Alle Giverouders worden op de hoogte gehouden.

Een van de twee meisjes die betrokken raakte bij de valpartij verblijft nog steeds in het ziekenhuis. We gunnen haar en haar familie de rust en privacy die ze nu verdienen.

Communicatie 23/07

Tijdens het trekkamp van de Givers kwam een deel van de fietsers ten val. Hierbij zijn twee givers gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Een lid mocht het ziekenhuis al verlaten, de ander blijft voor verder onderzoek daar. De ouders zijn op de hoogte en ter plaatse in Rijsel.

Met dit bericht brengen we iedereen op de hoogte met correcte informatie. De situatie is ondertussen onder controle. We staan ook in contact met Scouts & Gidsen Vlaanderen, zij volgen mee. De andere Givers zijn oke.

Bij vragen of bezorgdheden, kunt u mailen naar groepsleiding@scoutswijnegem.be. We vragen jullie uitdrukkelijk om enkel deze personen te contacteren.

Communicatie
Scouts Wijnegem