Een nieuw scoutsjaar betekent ook dat het weer tijd is voor de inschrijvingen. Ook dit jaar hopen we weer heel wat nieuwe leden te mogen/kunnen ontvangen.
Hieronder vinden jullie alle benodigde info over het inschrijvingsmoment op 6 september!

Het inschrijvingsmoment voor kinderen geboren in 2014 vindt plaats op 6 september 2020 van 10u-11u.
Het inschrijvingsmoment voor kinderen geboren voor 2014 vindt plaats op 6 september 2020 van 12u-13u.
Locatie: Scoutslokalen, Koolsveldlaan 53 te Wijnegem

Om het kamperen tegen te gaan werken we dit jaar met een loting. Dit houdt in dat je je zoon/dochter aanmeldt tussen 10u en 11u, om 11u worden dan de namen geloot. Aan de hand van deze volgorde worden dan de vrije plaatsen opgevuld.
Om het lokale karakter van onze jeugdbeweging te behouden geven we de voorrang aan kinderen die in de gemeente Wijnegem wonen.

Voor verdere info kan u alles in detail lezen op onze inschrijving pagina

Als u nog vragen heeft kunnen jullie steeds een mailtje sturen naar groepsleiding@scoutswijnegem.be.
Hopelijk tot dan!