Tenten

 

Patrouilletent 4×4 GN

Deze patrouilletent bied plaats voor 8 personen. Ze bestaat uit een zandkleurige binnentent en een donkergroen buitenzeil. Op te zetten door een stalen buizenframe met twee palen en een nokbalk. Ze is vervaardigd uit 550gr/m² katoen.

Patrouilletent 4×4 Europ


Deze patrouilleten bied plaats voor 8 personen. Ze bestaat uit een lichtgroene binnentent en een lichtgroen buitenzeil. Op te zetten door een stalen buizenframe met 3 palen. Ze is vervaardigd uit 330gr/m² katoen.

Pyramidal (GP Small) tent

Deze tent dankt zijn naam aan de zeshoekige puntige structuur. Dit is een voormalige US army military tent en bied plaats aan 10 personen. Ze wordt opgezet door 8 palen rondom en 1 middenpaal. Ze heeft een donkergroene kleur.

Legertent 5×10

Deze tent bied plaats aan ruim 20 personen. Ze is geheel uitgevoerd in donkergroen 500gr/m² katoen. De zijkanten zijn geheel uitneembaar. Zijhoogte 1,80m. Op te zetten door een stalen buizenframe met 20 paaltjes rondom en 3 middenpalen met een nokverbinding.

Legerframetent 6×2,5 (modullesysteem)

(nog geen foto’s beschikbaar)

Deze legerframetent is modulair uitbreidbaar. Dit wil zeggen dat ze zolang kan worden als er tentdelen beschikbaar zijn. Elke module meet 2,5m bij 6m. Zeilen bestaan uit kunsstof of canvas. Op te zetten door inschuifbaar aluminium frame. Geen spanlijnen nodig om op te zetten. Wordt altijd met dubbel dak verhuurd. Hiervoor zijn wel spanlijnen benodigt. Deze tent heeft een donkergroene kleur.

 

Wenst u één van de bovenstaande items te huren, neem dan contact op via materiaal@scoutswijnegem.be