Scoutsbal 2019

Beste givers, jins, stam en ouders

Het is weer zover! Zoals elk jaar kan u op ons befaamde scoutsbal uw mooiste jurk of maatpak etaleren omringd door de plaatselijke haute bourgeoisie! Dit jaar is er echter kans op nattigheid ter hoogte van Turnhoutsebaan 430; Scouts Wijnegem neemt u namelijk mee… Diep in de zee!

Ontpop tot beeldschone meermin, haal uw drietand van onder het stof of laat de mosselschelpen van gisteren een nachtje in uw kleerkast verblijven; niets is te veel gevraagd als u wilt thuishoren in dit waterig wereldje! Wij zien u graag verschijnen zaterdag 27 April!

——————————————————————————————-
PRAKTISCHE INFO

- Diner + Bal: 30 euro
- Bal: 6 euro

De deuren zullen opengaan om 18u.
Het diner start om 18u30.
De dansmoves mogen bovengehaald worden om 21u!

Inschrijven kan via onderstaande link: