Overgang 15 september 2018

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Traditiegetrouw starten wij ons nieuw scoutsjaar met een spetterende, niet te missen Overgang!

We starten de dag met een wervelende show vol toneeltjes, muziek en dans, waarbij de leiding van het komende scoutsjaar bekend gemaakt wordt. Wil jij graag weten wie dit jaar jouw leiding wordt? Kom dan zeker een kijkje nemen op zaterdag 15 september 2018 en breng gerust al je vrienden en heel je familie mee! Iedereen is welkom vanaf 13u30.

Daarna moeten de nieuwe leden en de leden die veranderen van tak letterlijk “overgaan”. Hiervoor dienen zij spannende en grappige opdrachten uit te voeren.

De ouders kunnen het hele gebeuren van dichtbij meevolgen, genietend van een hamburger (om de jinkas te spijzen) en een lekker drankje.

We hopen jullie allemaal te mogen verwachten op dit spetterende feest!

Wij zijn er alvast klaar voor.

Tot dan!
De leiding van 99ste Parsifal Wijnegem