Uniform

Algemeen uniform

Met het dragen van het uniform toon je dat je scout of gids bent en verwijs je naar de waarden van de beweging. Het uniform geeft leden en leiding de mogelijkheid om iets gemeenschappelijk te veruiterlijken en laat toch ruimte voor een persoonlijke touch.

Het uniform bestaat voor iedereen in alle takken uit een aantal dezelfde eenvoudige basisstukken, goed van snit om in te ravotten: een beige hemd, trui, groene lange broek, korte broek of rok. Kapoenen hebben geen voorgeschreven uniform maar een das is bij ons toch verplicht. Welpen kunnen een groene pet dragen.

Al deze uniformstukken zijn verkrijgbaar in de scoutsshop ‘Hopper’ (zie ook links).

Zie hier voor een perfect uniform:

Truien -en dassenverkoop scouts Wijnegem

Truien en dassen kan je bestellen door een mailtje te sturen naar uniform@scoutswijnegem.be. U vermeldt de naam van het lid en wat u allemaal graag wil bestellen en zal nadien een bevestigingsmail krijgen met daarin het te betalen bedrag. U kan dit bedrag dan overschrijven of op zondag aan de lokalen betalen.

Met vriendelijke groeten

De textielverantwoordelijken scouts Wijnegem,
Tom Totté (Jogivers) en Robin (Joka’s)